enda

Adam Paez de la Cadena Ljoså

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mellem førerhunde 2018 Klipper DK/Kort fiktion
Ambrosia 2014 Klip DK/Kort fiktion
Skrå brædder 2013 Klip, Klipper DK/Kort fiktion
Drengen med trækvognen 2013 Klip DK/Kort fiktion
Ny station 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Malerhjerte 2010 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.