enda

Adam Sandler

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pixels 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Drengerøve 2 2013 Lenny Feder, Manus, Producer U/Spillefilm
That's my boy 2012 Donny, Producer U/Spillefilm
Hotel Transylvania 2012 Dracula U/Spillefilm
Mød min "måske" kone 2011 Danny, Producer U/Spillefilm
Zookeeper 2011 Producer U/Spillefilm
Drengerøve 2010 Lenny Feder, Manus, Producer U/Spillefilm
Funny People 2009 George Simmons U/Spillefilm
Zohan 2008 Zohan Dvir, Manus, Producer U/Spillefilm
Bedtime Stories 2008 Skeeter Bronson, Producer U/Spillefilm
Jeg erklærer jer nu for Chuck og Larry 2007 Chuck Levine, Produktion U/Spillefilm
Reign Over Me 2007 Medvirkende U/Spillefilm
Click 2006 Michael Newman, Produktion U/Spillefilm
The longest yard 2005 Paul "Wrecking" Crewe U/Spillefilm
50 first dates 2004 Henry Roth U/Spillefilm
Næsten helt perfekt - Spanglish 2004 John Clasky U/Spillefilm
Anger Management 2003 Dave Buznik U/Spillefilm
Dickie Roberts - tidligere barnestjerne 2003 Produktion U/Spillefilm
Deeds 2002 Longfellow Deeds U/Spillefilm
Punch-Drunk Love 2002 Barry Egan U/Spillefilm
Little Nicky 2000 Nicky, Manus U/Spillefilm
Big Daddy 1999 Sonny, Manus U/Spillefilm
The wedding singer 1998 Robbie Hart U/Spillefilm
The waterboy 1998 Bobby Boucher, Manus U/Spillefilm
Bulletproof 1996 Medvirkende U/Spillefilm
Airheads 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.