enda

Adolf Jensen

(1854 – 1920)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Manden, der sejrede 1920 Dan Rewes, savværksejer DK/Spillefilm
Folkets Ven 1918 Redaktør Hilling DK/Spillefilm
Fyrstindens Skæbne 1916 Fyrst Bazil á Costi DK/Spillefilm
Dødssejleren 1912 Kaptajn Thøgersen DK/Spillefilm
Sparekassebogen 1911 Bankdirektøren DK/Kort fiktion
Det sorte Skib Renard DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.