enda

Adolph Deutsch

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nøglen under måtten 1960 Musik U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Musik U/Spillefilm
De ti Bud 1956 Musik U/Spillefilm
Syv brude til syv brødre 1954 Musik U/Spillefilm
Hvedebrødsdage på hjul 1954 Musik U/Spillefilm
Let på tå 1953 Musik U/Spillefilm
Teaterbåden 1951 Musik U/Spillefilm
The mask of Dimitrios 1944 Musik U/Spillefilm
Angreb på Panama 1942 Musik U/Spillefilm
High sierra 1941 Musik U/Spillefilm
Ridderfalken 1941 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.