enda

Adrian Lyne

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Unfaithful 2002 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Lolita 1997 Instruktion U/Spillefilm
Et frækt tilbud 1993 Instruktion U/Spillefilm
Farligt begær 1987 Instruktion U/Spillefilm
9 1/2 uge 1985 Instruktion U/Spillefilm
Flashdance 1983 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.