enda

Adrien Brody

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Manhattan Night 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Backtrack 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Think Like a Man Too 2014 Isaac U/Spillefilm
Predators 2010 Royce U/Spillefilm
The Darjeeling Limited 2007 Peter U/Spillefilm
Hollywoodland 2006 Louis Simo U/Spillefilm
The jacket 2005 Jack Starks U/Spillefilm
King Kong 2005 Jack Driscoll U/Spillefilm
The Village 2004 Noah Percy U/Spillefilm
Pianisten 2002 Wladyslaw Szpilman U/Spillefilm
Summer of Sam 1999 Ritchie U/Spillefilm
Den tynde røde linie 1998 Korporal Fife U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.