enda

Agnes Phister-Andresen

(1892 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flintesønnerne 1956 Faster Jane DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Lærerinde DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Fru Holst - oldfrue DK/Spillefilm
Solstik 1953 Gnaven hotelgæst DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Kunde DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Magda, Troels' mor DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Maren, nabokone DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Jordemoder DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Kvinde, der ser på lejlighed DK/Spillefilm
De røde heste 1950 Kone, der viser Ole vej DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.