enda

Agnès Varda

(1928 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Faces Places 2017 Instruktion U/Dokumentarfilm
The Beaches of Agnès 2008 Instruktion U/Dokumentarfilm
Fuglen og den fattige 2000 Instruktion, Manus, Medvirkende, Klip, Foto U/Dokumentarfilm
Jacquot de Nantes 1991 Instruktion U/Spillefilm
En pige på drift 1985 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Den ene synger, den anden ikke 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Billeder fra Rue Daguerre 1975 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Lykken 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Cleo fra 5 til 7 1961 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.