enda

Agnete Blom

(1880 – 1968)

Skuespillerinde og manuskriptforfatter. Født 27/6 1880 (A. von Prangen), død 11/4 1968. Gift med skuespilleren og instruktøren August Blom (1869-1947). Ægteskabet blev opløst 1916.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Børnevennerne 1916 Manus DK/Spillefilm
Drankersken 1915 Ada von Junghaus DK/Spillefilm
Nattens Gaade 1915 Manus DK/Spillefilm
Tøffelhelten 1914 Nana, Carls hustru DK/Spillefilm
Arbejdet adler 1914 Manus DK/Spillefilm
Forbandelsen 1914 Manus DK/Spillefilm
Troløs 1913 Mrs. Brandon DK/Spillefilm
Hjælpen 1913 Grethe, Axels kone DK/Spillefilm
Manden med Kappen 1913 Lucy, enkebaronessens datter DK/Spillefilm
Den store Operation 1913 Addy, Qvales datter DK/Spillefilm
Under Blinkfyrets Straaler 1913 Elly, fyrmesterens datter DK/Spillefilm
Operabranden 1912 Agnete DK/Spillefilm
Dødens Brud 1912 Aase, etatsrådindens datter DK/Spillefilm
Bagtalelsens Gift 1912 Mlle. Rosa, Gaumonts partner DK/Spillefilm
Hans første Honorar 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kærlighed og Venskab 1912 Yvonne Breville, Edits veninde DK/Spillefilm
Montmartrepigen 1912 Molly, James' kone DK/Spillefilm
Shanghai'et 1912 Mary, cafeværtens datter DK/Spillefilm
Manegens Stjerne 1912 Mirza, skolerytterske DK/Spillefilm
Mysteriet paa Duncan Slot Medvirkende DK/Spillefilm
Man skal ikke skue Hunden paa Haarene Medvirkende DK/Kort fiktion

Som Agnete von Prangen

Title År Funktion Category
Livets Omskiftelser 1919 Manus, Missy, Helwegs datter DK/Spillefilm
Konkurrencen 1919 Manus, Inga Friis, ung enkefrue DK/Spillefilm
Fattigdrengen 1919 Vina Cavallotti, skuespillerinde DK/Spillefilm
For Barnets Skyld 1918 Manus, Lill Burnes, danserinde DK/Spillefilm
Lykkens Budbringer 1918 Alette Welin, arbejderske på fabrik DK/Spillefilm
Blomsterpigens Hævn 1918 Beate, berømt varietésangerinde DK/Spillefilm
Fiskerlejets Datter 1917 Grethe, Kruses datter DK/Spillefilm
Den ny Rocambole 1917 Grevinde Kythia von Karlowitz DK/Spillefilm
Guldets Gift 1916 Fru Klara Breide DK/Spillefilm
Naar Hjerterne kalder 1916 Ilse, Bøhmes datter DK/Spillefilm
Letsindighedens Løn 1916 Tenna, Sparres hustru DK/Spillefilm
Syndens Datter 1916 Gerd Vaine, et uægte barn, Manus DK/Spillefilm
Kornspekulantens Forbrydelse 1916 Ida von Altburg DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.