enda

Åke Dahlqvist

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dyden er ikke dirchefri 1960 Fotograf U/Spillefilm
Hr. Arnes Penge 1953 Foto U/Spillefilm
Då och nu 1952 Foto U/Kort fiktion
Grønt guld 1949 Foto U/Dokumentarfilm
Eva 1948 Foto U/Spillefilm
Anderssonskans Kalle 1934 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.