enda
Person

Aki Kaurismäki

(1957 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Faldne blade 2023 Instruktion U/Spillefilm
Lys i mørket 2017 Instruktion U/Spillefilm
Midsummer Night''s Tango 2013 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Miraklet i le Havre 2012 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Bad Family 2010 Producer U/Spillefilm
Lys i tusmørket 2006 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
Manden uden fortid 2002 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Juha 1998 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
Drifting clouds 1996 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Leningrad Cowboys Meet Moses 1994 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Pas på dit tørklæde, Tatjana 1994 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Take Care of Your Scarf, Tatiana 1994 Instruktion U/Spillefilm
Total Balalaika Show 1993 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Pater noster 1993 Producer U/Spillefilm
Bohèmeliv 1992 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Den fortabte søn 1992 Producer U/Spillefilm
I Hired a Contract Killer 1990 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Pigen fra tændstikfabrikken 1990 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Leningrad Cowboys Go America 1989 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Ariel 1988 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Skygger i paradis 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hamlet Goes Business 1987 Instruktion U/Spillefilm
Rocky VI 1986 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion