enda

Aki Kaurismäki

(1957 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lys i mørket 2017 Instruktion U/Spillefilm
Midsummer Night's Tango 2013 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Miraklet i le Havre 2012 Instruktion U/Spillefilm
Bad Family 2010 Producer U/Spillefilm
Lys i tusmørket 2006 Instruktion
Lys i tusmørket 2006 Instruktion U/Spillefilm
Manden uden fortid 2002 Instruktion U/Spillefilm
Juha 1998 Instruktion U/Spillefilm
Drifting clouds 1996 Instruktion U/Spillefilm
Leningrad Cowboys meet Moses 1994 Instruktion U/Spillefilm
Pas på dit tørklæde, Tatjana 1994 Instruktion U/Spillefilm
Total balalaika show 1993 Instruktion U/Dokumentarfilm
Pater noster 1993 Producer U/Spillefilm
Bohèmeliv 1992 Instruktion U/Spillefilm
Den fortabte søn 1992 Producer U/Spillefilm
I hired a contract killer 1990 Instruktion U/Spillefilm
Pigen fra tændstikfabrikken 1990 Instruktion U/Spillefilm
Leningrad Cowboys go America 1989 Instruktion U/Spillefilm
Ariel 1988 Instruktion U/Spillefilm
Skygger i paradis 1987 Instruktion U/Spillefilm
Rocky VI 1986 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.