enda

Aksel Schiøtz

(1906 – 1975)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Livet vil leves 1994 Sang DK/Dokumentarfilm
Det gamle guld 1951 Solist DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Stemme, Sang DK/Spillefilm
Danmarksdagen i Forum 1941 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Jeg har elsket og levet 1940 Herman Kramer, student DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.