enda

Akshay Kumar

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Housefull 2 2012 Jolly 1/Sunny U/Spillefilm
Rowdy Rathore 2012 Shiva/IPS Vikram Singh Rathore U/Spillefilm
Desi boyz 2011 Jerry Patel U/Spillefilm
Action replayy 2010 Kishen Chopra U/Spillefilm
Tees Maar Khan 2010 Tabrez Mirza Khan U/Spillefilm
Chandni Chowk to China 2009 Sidhu U/Spillefilm
Blue 2009 Aarav U/Spillefilm
Tashan 2008 Bachchan Pandey U/Spillefilm
Singh is kinng 2008 Happy Singh U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.