enda

Al Clark

(1902 – 1971)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ørkendronningen Priscilla 1994 Producer U/Spillefilm
Charro 1969 Klip U/Spillefilm
Engle er vi ikke 1962 Klip U/Spillefilm
Vold på åben gade 1961 Klip U/Spillefilm
Revolvermænd fra Laredo 1959 Klip U/Spillefilm
Cowboy 1958 Klip U/Spillefilm
Eventyr i liniebus 1956 Klip U/Spillefilm
Vild ungdom 1954 Klip U/Spillefilm
Alle kongens mænd 1949 Klip U/Spillefilm
Kvinden der myrdede 1941 Klip U/Spillefilm
Mr. Smith kommer til Washington 1939 Klip U/Spillefilm
To mennesker gør sig fri 1938 Klip U/Spillefilm
Den kidnappede bokser 1938 Klip U/Spillefilm
Den frygtelige sandhed 1937 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.