enda

Al Pacino

(1940 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Misconduct 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Righteous kill 2008 Rooster U/Spillefilm
For the Money 2005 Walter U/Spillefilm
Købmanden i Venedig 2004 Shylock U/Spillefilm
The recruit 2003 Walter Burke U/Spillefilm
Insomnia 2002 Will Dormer U/Spillefilm
The Insider 1999 Lowell Bergman U/Spillefilm
En tilfældig søndag 1999 Tony D'Amato U/Spillefilm
Donnie Brasco 1997 Lefty Ruggiero U/Spillefilm
Djævelens advokat 1997 John Milton U/Spillefilm
Looking for Richard 1996 Instruktion, Richard III, Producer U/Dokumentarfilm
City Hall 1996 Borgmester John Pappas U/Spillefilm
Heat 1995 Vincent Hanna U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1993 Medvirkende U/Spillefilm
En duft af kvinde 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Sælger til salg 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Frankie & Johnny 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Godfather Part III 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Sea of love 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Vi vandt Amerika 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Scarface 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Cruising 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Bobby Deerfield 1977 Medvirkende U/Spillefilm
En skæv eftermiddag 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Godfather II 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Serpico 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Fugleskræmslet 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Godfather I 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Panik i nåleparken 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.