enda

Alain Poiré

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Le placard - ud af skabet 2000 Produktion U/Spillefilm
Min fars store dag 1990 Producer U/Spillefilm
Asterix - Operation Bautasten 1989 Producer U/Spillefilm
Alle tiders flugt 1982 Producent U/Spillefilm
Geden 1981 Produktion U/Spillefilm
Byens skrappeste svindler 1980 Producer U/Spillefilm
Skøre gutter på flugt 1978 Producent U/Spillefilm
Hvordan man narrer sine koner og slipper skidt fra det 1976 Produktion U/Spillefilm
Skyg den høje lyse med den sorte sko 1972 Produktion U/Spillefilm
En dag kom en strisser 1972 Producer U/Spillefilm
Knald, fald og revolution 1971 Producer U/Spillefilm
Rom-smuglerne 1970 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.