enda

Alain Resnais

(1922 - 2014)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grænseløs kærlighed 1984 Instruktion U/Spillefilm
Livet er en roman 1983 Instruktion U/Spillefilm
Min onkel fra Amerika 1980 Instruktion U/Spillefilm
Providence 1977 Instruktion U/Spillefilm
Jeg elsker dig, jeg elsker dig 1968 Instruktion U/Spillefilm
I fjor i Marienbad 1961 Instruktion U/Spillefilm
Hiroshima - min elskede 1959 Instruktion U/Spillefilm
Nat og tåge 1955 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.