enda

Alain Sarde

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Venus i pels 2013 Producer U/Spillefilm
Brøndgraverens datter 2011 Producer U/Spillefilm
Skyggen 2010 Producer U/Spillefilm
Vera Drakes hemmelighed 2004 Produktion U/Spillefilm
Livet er et mirakel 2004 Produktion U/Spillefilm
Intime betroelser 2004 Produktion U/Spillefilm
All or Nothing 2002 Producer U/Spillefilm
Pianisten 2002 Producer U/Spillefilm
Mulholland Drive 2001 Produktion U/Spillefilm
Kode ukendt 2000 Producer U/Spillefilm
Dråber på hede sten 1999 Produktion U/Spillefilm
Dårligt selskab 1999 Produktion U/Spillefilm
Århundredets børn 1999 Produktion U/Spillefilm
Det begynder i dag 1999 Producer U/Spillefilm
Place Vendôme - Juvelerkvarteret 1998 Produktion U/Spillefilm
Elsk mig 1998 Producer U/Spillefilm
Kemisk rens 1997 Producer U/Spillefilm
Ponette 1996 Producer U/Spillefilm
Tyvene 1996 Producer U/Spillefilm
Nelly og hr. Arnaud 1995 Producer U/Spillefilm
De vilde siv 1994 Producer U/Spillefilm
Min bedste årstid 1993 Producer U/Spillefilm
Max og Jérémie 1992 Producer U/Spillefilm
Mixed blood 1984 Produktion U/Spillefilm
Tjener 1983 Produktion U/Spillefilm
En mærkelig historie 1981 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.