enda

Alan Alda

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle siger I love you 1996 Bob U/Spillefilm
And the band played on 1993 Dr. Robert Gallo Tv-dokumentar
Manhattan mord mysteriet 1993 Medvirkende U/Spillefilm
En fri mand 1988 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Den søde frihed 1985 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
De fire årstider 1981 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
California Suite 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Samme tid næste år 1978 Medvirkende U/Spillefilm
I Satans klør 1971 Medvirkende U/Spillefilm
En usædvanlig sømand 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.