enda

Alan Arkin

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Going in Style 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Operation Argo 2012 Lester Siegel U/Spillefilm
Sunshine cleaning 2009 Joe Lorkowski U/Spillefilm
Afsløringen 2007 Senator Hawkins U/Spillefilm
Fire dage i september 1997 Charles Burke Elbrick U/Spillefilm
Grosse Pointe Blank - lejemordernes træf 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Mother night 1996 George Kraft U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Masser af slyngler 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Joshua 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Skråt op med computeren 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Kom ned på jorden, Simon 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Skyd ikke på tandlægen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Skyd ikke på tandlægen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Brandudsalg 1977 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Knust bil til frokost 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Punkt 22 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Hjertet er en ensom vandrer 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget af Mørket 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.