enda

Alan Bates

(1934 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Silent Tongue 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Hamlet 1990 Medvirkende U/Spillefilm
We think the world of you 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Messe for en morder 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Duet for en 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Den onde lady 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Soldatens hjemkomst 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Maria 1981 Medvirkende U/Spillefilm
The rose 1979 Medvirkende U/Spillefilm
En fri kvinde 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Flashman Den Uovervindelige 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Sendebudet 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Zorba, grækeren 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Den mærkelige gæst 1963 Medvirkende U/Spillefilm
En slags kærlighed 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Den gådefulde fremmede 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.