enda

Alan Baumgarten

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Trumbo 2015 Klipper U/Spillefilm
American Hustle 2013 Klip U/Spillefilm
Gangster Squad 2013 Klipper U/Spillefilm
Dinner for schmucks 2010 Klip U/Spillefilm
Zombieland 2009 Klip U/Spillefilm
The Heartbreak Kid 2007 Klip U/Spillefilm
Mr. Woodcock 2007 Klip U/Spillefilm
Dodgeball 2004 Klip U/Spillefilm
Manden med plæneklipperen 1992 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.