enda

Alan Greisman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det er aldrig for sent 2014 Producer U/Spillefilm
Nu eller aldrig 2008 Producer U/Spillefilm
Mr. Jones 1993 Producer U/Spillefilm
Soapdish 1991 Producer U/Spillefilm
Løst krudt 1990 Producer U/Spillefilm
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Producer U/Spillefilm
Fletch! Hva' var navnet? 1984 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.