enda

Alan Heim

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Other Woman 2014 Klip U/Spillefilm
Alpha Dog 2007 Klip U/Spillefilm
Den sidste Mimzy 2007 Klip U/Spillefilm
Copycat 1995 Klip U/Spillefilm
Jern-Henrik 1993 Klip U/Spillefilm
Billy Bathgate - Gangsternes lærling 1991 Klip U/Spillefilm
Hurtige penge 1990 Klip U/Spillefilm
Valmont 1989 Klip U/Spillefilm
Næsten voksen 1988 Klip U/Spillefilm
Star 80 1983 Klip U/Spillefilm
Når bare enden er go' 1981 Klip U/Spillefilm
Det er showtime 1979 Klip U/Spillefilm
Nettet 1976 Klip U/Spillefilm
Lenny 1974 Klip U/Spillefilm
Godspell 1973 Klip U/Spillefilm
Svigermors penge 1970 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.