enda

Alan J. Pakula

(1928 - 1998)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pelikan notatet 1993 Instruktion U/Spillefilm
Forbuden frugt 1992 Instruktion U/Spillefilm
Måske uskyldig 1990 Instruktion U/Spillefilm
Sophies valg 1982 Instruktion U/Spillefilm
Hemmelig forbindelse 1981 Instruktion U/Spillefilm
Hvor vinden raser 1978 Instruktion U/Spillefilm
Alle præsidentens mænd 1976 Instruktion U/Spillefilm
Sidste vidne 1974 Instruktion U/Spillefilm
Klute 1971 Instruktion U/Spillefilm
Det blodige spor 1968 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.