enda

Alan Ladd

(1913 – 1964)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vold på åben gade 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Duel i flammer 1959 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Hævntørst 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Med glødende bly 1957 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Opgør i Frisco Bay 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Rød mands hævn 1954 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Shane - Den tavse rytter 1953 Medvirkende U/Spillefilm
The Glass Key 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.