enda

Alan MacDonald

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Philomena 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Best Exotic Marigold Hotel 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tamara Drewe 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Queen 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
The jacket 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
The 51st State 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vild satsning 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Love is the devil - Studie til et portræt af Francis Bacon 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.