enda

Alan Marshall

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skagerrak 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Starship troopers 1997 Producer U/Spillefilm
Cliffhanger 1993 Producer U/Spillefilm
Basic Instinct - Iskoldt begær 1992 Producer U/Spillefilm
Homeboy 1988 Produktion U/Spillefilm
Djævelen i hjertet 1987 Producer U/Spillefilm
Birdy 1984 Producer U/Spillefilm
Landet uden nåde 1984 Producer U/Spillefilm
Ansigt til ansigt 1982 Producer U/Spillefilm
Pink Floyd: The wall 1982 Producent U/Spillefilm
Bugsy Malone 1976 Produktion U/Spillefilm
Knækkede liljer 1919 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.