enda

Alan Parker

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stormbreaker 2006 Musik U/Spillefilm
The Life of David Gale 2003 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Angelas aske 1999 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Evita 1996 Instruktion, Manus, Producer, Producent U/Spillefilm
The Road to Wellville 1994 Instruktion U/Spillefilm
Hva' så Gilbert Grape? 1993 Musik U/Spillefilm
The Commitments 1991 Instruktion U/Spillefilm
Kom og se paradis 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mississippi burning 1988 Instruktion U/Spillefilm
Djævelen i hjertet 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Birdy 1984 Instruktion U/Spillefilm
Dødens gab 3 - i 3-D 1983 Musik U/Spillefilm
Ansigt til ansigt 1982 Instruktion U/Spillefilm
Pink Floyd: The wall 1982 Instruktion U/Spillefilm
Midnight Express 1978 Instruktion U/Spillefilm
Bugsy Malone 1976 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.