enda

Alan Rickman

(1946 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Alice i Eventyrland: Bag spejlet 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Eye in the Sky 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Bottle Shock 2008 Steven Spurrier U/Spillefilm
Sweeney Todd - den djævelske barber fra Fleet Street 2007 Judge Turpin U/Spillefilm
Parfumen: Historien om en morder 2006 Antoine Richis U/Spillefilm
Galaxy Quest 1999 Alexander Dane U/Spillefilm
Vinter gæsten 1997 Instruktion U/Spillefilm
Michael Collins 1996 Eamon de Valera U/Spillefilm
Fornuft og følelse 1995 Colonel Brandon U/Spillefilm
En forfærdelig stor historie 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Med lukkede øjne 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood - den fredløse 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Truly, madly, deeply 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.