enda

Alan Rudolph

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Afterglow 1997 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mrs. Parker and the Vicious Circle 1994 Instruktion U/Spillefilm
Morderiske planer 1991 Instruktion U/Spillefilm
The Moderns 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Husk mit navn 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Buffalo Bill og indianerne 1976 Manus U/Spillefilm
Breakfast Of Champions Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.