enda

Alan Silvestri

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Croods 2013 Musik U/Spillefilm
Red 2 2013 Musik U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Musik U/Spillefilm
Flight 2012 Musik U/Spillefilm
Captain America: The First Avenger 2011 Musik U/Spillefilm
The A-team 2010 Musik U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Musik U/Spillefilm
G.I. Joe - The Rise of Cobra 2009 Musik U/Spillefilm
A christmas carol 2009 Musik U/Spillefilm
Beowulf 2007 Musik U/Spillefilm
Helt vildt 2006 Musik U/Spillefilm
Nat på museet 2006 Musik U/Spillefilm
Polar-ekspressen 2004 Klip U/Spillefilm
Van Helsing 2004 Musik U/Spillefilm
Identity 2003 Musik U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Musik U/Spillefilm
Lilo & Stitch 2002 Musik U/Spillefilm
Stuart Little 2 2002 Musik U/Spillefilm
Storbyens små mirakler 2002 Musik U/Spillefilm
Showtime 2001 Musik U/Spillefilm
The Mexican 2001 Musik U/Spillefilm
Mumien vender tilbage 2001 Musik U/Spillefilm
Lunefulde lykke 2001 Musik U/Spillefilm
Bag facaden 2000 Musik U/Spillefilm
Cast Away 2000 Musik U/Spillefilm
Dobbeltspil 2000 Musik U/Spillefilm
Stuart Little 1999 Musik U/Spillefilm
Hvem støver af nu? 1998 Musik U/Spillefilm
Forældre-fælden 1998 Musik U/Spillefilm
Practical magic 1998 Musik U/Spillefilm
Mus i eget hus 1997 Musik U/Spillefilm
Contact 1997 Musik U/Spillefilm
Fools Rush In 1997 Musik U/Spillefilm
Volcano 1997 Musik U/Spillefilm
Eraser 1996 Musik U/Spillefilm
The Long Kiss Goodnight 1996 Musik U/Spillefilm
Sgt. Bilko 1996 Musik U/Spillefilm
De hurtige og de døde 1995 Musik U/Spillefilm
Familien Perez 1995 Musik U/Spillefilm
Judge Dredd 1995 Musik U/Spillefilm
Sidste nedtælling 1994 Musik U/Spillefilm
Forrest Gump 1994 Musik U/Spillefilm
Richie Rich - Verdens rigeste dreng 1994 Musik U/Spillefilm
Maxi-strisser og mini-strømer 1993 Musik U/Spillefilm
Super Mario Bros. 1993 Musik U/Spillefilm
Gnavne gamle mænd 1993 Musik U/Spillefilm
Stop! eller min mor skyder 1992 Musik U/Spillefilm
Bodyguard 1992 Musik U/Spillefilm
Døden klæ'r hende 1992 Musik U/Spillefilm
Driving me crazy 1991 Musik U/Spillefilm
Soapdish 1991 Musik U/Spillefilm
Brudens far 1991 Musik U/Spillefilm
Psykopat på fri fod 1991 Musik U/Spillefilm
Downtown 1990 Musik U/Spillefilm
Young Guns 2 1990 Musik U/Spillefilm
Predator 2 - Rovdyret 1990 Musik U/Spillefilm
Dybet 1989 Musik U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden del II 1989 Musik U/Spillefilm
Hold fingrene fra Katie 1989 Musik U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Musik U/Spillefilm
Hvem snørede Roger Rabbit? 1988 Musik U/Spillefilm
Min pige vil i nærkontakt 1988 Musik U/Spillefilm
Da Mr. Beanes tabte hovedet 1987 Musik Tv-film
Enormt heldigt 1987 Musik U/Spillefilm
Predator - jagten er begyndt 1987 Musik U/Spillefilm
Pige overbord 1987 Musik U/Spillefilm
Fantastiske fortællinger 1987 Musik Tv-film
Delta Force 1986 Musik U/Spillefilm
Uden hæmninger 1986 Musik U/Spillefilm
Tilbage til virkeligheden 1986 Musik U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden 1985 Musik U/Spillefilm
Farvel til kliken 1985 Musik U/Spillefilm
Nu går den vilde skattejagt 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.