enda

Alar Kivilo

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The lucky one 2012 Foto U/Spillefilm
Bad teacher 2011 Foto U/Spillefilm
The blind side 2009 Foto U/Spillefilm
The Lookout 2007 Foto U/Spillefilm
The ice harvest 2005 Foto U/Spillefilm
Hart's War 2002 Foto U/Spillefilm
Livsfarlig frekvens 2000 Foto U/Spillefilm
En simpel plan 1998 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.