enda

Alastair Sim

(1900 – 1976)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den herskende klasse 1972 Medvirkende U/Spillefilm
The Anatomist 1956 Medvirkende Tv-film
Escapade 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Ballade i pigepensionen 1954 Medvirkende U/Spillefilm
An inspector calls 1954 Inspector Poole U/Spillefilm
Folly to be wise 1953 Capt. William Paris U/Spillefilm
Gnieren og stakkels Tim 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Stage Fright 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Fem drenge på sporet 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Let the People Sing 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Inspector Hornleigh Goes to It 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Inspector Hornleigh 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Inspector Hornleigh on Holiday 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Late Extra 1935 Medvirkende U/Spillefilm
A Fire Has Been Arranged 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.