enda

Albert Brenner

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Valentine's Day 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kapring i høj fart 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frankie & Johnny 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Flammehav - Backdraft 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pretty Woman 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
The presidio 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Friends 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Byens hurtigste strømere! 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dagen derpå 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sweet dreams 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Max Dugan gør livet lettere 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Min kone er utrolig 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Two of a kind 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Helle for Hollywood 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Superhelt på slap linie 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Coma 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skillevejen 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mission Capricorn 1 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvem sover hvor 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pendergast mysteriet 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ægteskabsannoncen 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fugleskræmslet 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den anden 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sommeren '42 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
Point blank - Alcatraz morderen 1967 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.