enda

Albert Brooks

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Find Dory 2016 Stemme U/Spillefilm
Concussion 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Marlin (org. version) U/Spillefilm
Patientens døtre 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg ta'r hvad som helst 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Transit til himlen 1991 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Broadcast news 1987 Medvirkende U/Spillefilm
På grænsen til det ukendte 1983 (Prolog) U/Spillefilm
Taxi Driver 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.