enda

Albert Finney

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Good Year 2006 Uncle Henry U/Spillefilm
Big Fish 2003 Edward Bloom som ældre U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Ed Masry U/Spillefilm
Livets skole 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Under vulkanen 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Påklæderen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Ansigt til ansigt 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Annie 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Mordet i Orient-ekspressen 1974 Medvirkende U/Spillefilm
O lucky man 1973 Produktion U/Spillefilm
Privatdetektiven 1971 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Berømmelsens pris 1967 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
To på vejen 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Popguden 1967 Produktion U/Spillefilm
Lørdag aften, søndag morgen 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.