enda

Albert Hackett

(1900 – 1995)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brudens far 1991 Manus U/Spillefilm
Anne Franks dagbog 1959 Manus U/Spillefilm
Hvedebrødsdage på hjul 1954 Manus U/Spillefilm
Syv brude til syv brødre 1954 Manus U/Spillefilm
Too Young to Kiss 1951 Manuskript U/Spillefilm
Forår i luften 1948 Manus U/Spillefilm
Det er herligt at leve 1946 Manus U/Spillefilm
Hitler og Co. 1944 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.