enda

Albert Jurgenson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Akkompagnatricen 1992 Klip U/Spillefilm
Den lille tyvetøs 1988 Klip U/Spillefilm
Beethovens nevø 1985 Klip U/Spillefilm
Piger på spil 1985 Klip U/Spillefilm
Klapjagt 1984 Klip U/Spillefilm
Grænseløs kærlighed 1984 Klip, Produktionsdesign U/Spillefilm
Livet er en roman 1983 Klip U/Spillefilm
Jaget af fortiden 1982 Klip U/Spillefilm
Geden 1981 Klip U/Spillefilm
Skøre gutter på flugt 1978 Klip U/Spillefilm
Providence 1977 Klip U/Spillefilm
Veninderne 1975 Klip U/Spillefilm
Attentatet 1972 Klip U/Spillefilm
Kong Lear 1971 Klip DK/Spillefilm
Jeg elsker dig, jeg elsker dig 1968 Klip U/Spillefilm
Med skumsprøjt for boven 1967 Klip U/Spillefilm
Højt spil i Malaga 1966 Klip U/Spillefilm
Hjernevask 1966 Klip U/Spillefilm
Fjolset 1965 Klip U/Spillefilm
Fransk visit i London 1964 Klip U/Spillefilm
Mordet i café Gironde 1960 Klip U/Spillefilm
Vildfaren ungdom 1958 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.