enda

Albert Préjean

(1893 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Eddie jager banden 1962 Medvirkende U/Spillefilm
En nat i Paris 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Hos Jenny 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Ikke helt almindelig 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Prinsesse Tam Tam 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Det var i Paris 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Under Paris' tage 1930 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.