enda

Albert S. Ruddy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Million Dollar Baby 2004 Produktion U/Spillefilm
Impulse 1990 Producer U/Spillefilm
Farewell to the King 1988 Producer U/Spillefilm
Ud at køre med de skøre 2 1984 Manus, Producer U/Spillefilm
Lassiter - diamanter for dollars 1983 Producer U/Spillefilm
Megaforce 1982 Manus, Produktion U/Spillefilm
Det skrappe hold 1974 Produktion U/Spillefilm
Godfather I 1972 Producer U/Spillefilm
Rodløs ungdom 1964 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.