enda

Albert Watson

(1921 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mallorcas søde liv 1965 Leon DK/Spillefilm
Når enden er go' 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Skyggen af en helt 1963 Mr. Maguire Tv-film
Gudrun 1963 Mand, der drikker øl på gaden, Rekvisitør DK/Spillefilm
Tre piger i Paris 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Bussen 1963 En chauffør DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Bodyguard DK/Spillefilm
Duellen 1962 Kampdommeren DK/Spillefilm
Prinsesse for en dag 1962 Medvirkende DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Lasse - medlem af Henriks orkester DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Mand der hører om metaltræthed DK/Spillefilm
Den blodrøde cirkel 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Regi DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Amerikansk soldat DK/Spillefilm
Englen i sort 1957 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.