enda

Alberto Gallitti

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Duften af kvinde 1974 Klip U/Spillefilm
Fræk weekend 1973 Klip U/Spillefilm
Mirakler er en kvinde 1971 Klip U/Spillefilm
Lykken er en varm præst 1971 Klip U/Spillefilm
Jalousi' det med blomster 1970 Klip U/Spillefilm
Tyvetusind dollars for et lig 1967 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.