enda

Alberto Grimaldi

(1925 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gangs of New York 2002 Produktion U/Spillefilm
Fellinis Casanova 1976 Produktion U/Spillefilm
1900 (1. del) 1976 Produktion U/Spillefilm
1900 (2. del) 1976 Produktion U/Spillefilm
Salo eller de 120 dage i Sodoma 1975 Producer U/Spillefilm
1001 nat 1974 Producer U/Spillefilm
Man of the East 1972 Produktion U/Spillefilm
Sidste tango i Paris 1972 Producer U/Spillefilm
Decameron 1971 Producer U/Spillefilm
Sabata vender tilbage 1971 Producer U/Spillefilm
Adiós, Sabata 1970 Produktion U/Spillefilm
Lady Hamiltons hede nætter 1969 Produktion U/Spillefilm
Sabata - dræberen 1969 Producer U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Produktion U/Spillefilm
Hævn for dollars 1965 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.