enda

Alberto Iglesias

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De elskende passagerer 2013 Musik U/Spillefilm
Huden jeg bor i 2011 Musik U/Spillefilm
Dame, konge, es, spion 2011 Musik U/Spillefilm
The Next Three Days 2010 Musik U/Spillefilm
Even the Rain 2010 Komponist U/Spillefilm
Brudte favntag 2009 Musik U/Spillefilm
Che - Argentineren 2008 Musik U/Spillefilm
Che: Part Two 2008 Musik U/Spillefilm
Drageløberen 2007 Musik U/Spillefilm
Volver 2006 Musik U/Spillefilm
Den standhaftige gartner 2005 Musik U/Spillefilm
Dårlig dannelse 2004 Musik U/Spillefilm
Comandante 2003 Musik U/Dokumentarfilm
Ta' mine øjne 2003 Musik U/Spillefilm
Tal til hende 2002 Musik U/Spillefilm
Sex & Lucia 2001 Musik U/Spillefilm
Alt om min mor 1999 Musik U/Spillefilm
De elskende ved polarcirklen 1998 Musik U/Spillefilm
Kødet skælver 1997 Musik U/Spillefilm
Tierra - Jord, vin og kærlighed 1996 Musik U/Spillefilm
Min hemmeligheds blomst 1995 Musik U/Spillefilm
Det røde egern 1993 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.