enda

Aldo Tonti

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Greven af Monte Cristo 1974 Foto Tv-film
Crazy Joe 1973 Foto U/Spillefilm
Glimt i et gyldent øje 1967 Foto U/Spillefilm
Skyggen af en gigant 1966 Foto U/Spillefilm
Den pukkelryggede fra Rom 1960 Foto U/Spillefilm
Storm over østen 1958 Foto U/Spillefilm
Gadepigen Cabiria 1957 Foto U/Spillefilm
Attila the Hun 1954 Foto U/Spillefilm
Negeren og gadepigen 1947 Foto U/Spillefilm
Il delitto di giovanni episcopo 1946 Foto U/Spillefilm
Besættelse 1942 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.