enda

Alec Baldwin

(1958 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Boss Baby 2017 Boss Baby U/Spillefilm
Paris må vente 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Blind 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Concussion 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg er stadig Alice 2014 John Howland U/Spillefilm
Blue Jasmine 2013 Hal U/Spillefilm
De eventyrlige vogtere 2012 North U/Spillefilm
To Rome with Love 2012 John U/Spillefilm
Lymelife 2010 Mickey Bartlett, Producer U/Spillefilm
Det' indviklet 2010 Jake U/Spillefilm
The Good Shepherd 2006 Sam Murach U/Spillefilm
Katten 2003 Quinn U/Spillefilm
The Cooler 2003 Shelly Kaplow U/Spillefilm
Final Fantasy 2001 Stemme U/Spillefilm
State and Main 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Kodenavn: Mercury 1998 Oberst Nicholas Kudrow U/Spillefilm
The edge - rivalerne 1997 Robert Green U/Spillefilm
Besat af fortiden 1996 Dave Robicheaux, Produktion U/Spillefilm
Nævningen 1996 "Læreren" U/Spillefilm
The getaway 1994 Medvirkende U/Spillefilm
The Shadow 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Skinnet bedrager 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Sælger til salg 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Brændende kærlighed 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Jack Ryan U/Spillefilm
Beetlejuice 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Noget for noget 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Næsten voksen 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.