enda

Alec Guinness

(1914 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stjernekrigen 1997 Ben Kenobi U/Spillefilm
Vejen til Indien 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Læge i løbetid 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Hitlers sidste 10 dage 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Cromwell 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Romerrigets fald 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Lawrence of Arabia 1962 Prins Faisal U/Spillefilm
Vor mand i Havana 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Broen over floden Kwai 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Plyds og papegøjer 1955 Medvirkende U/Spillefilm
En himmelhund 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Manden i det hvide suit 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Masser af guld 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste ferie 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Syv små synder 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.