enda

Alec Hammond

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Non-Stop 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
Med livet som indsats 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Red 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Street Kings 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Flightplan 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Contender 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brother 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.