enda

Alessandro Nivola

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ulydighed 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Roland U/Spillefilm
Coco før Chanel 2009 Arthur 'Boy' Capel U/Spillefilm
The eye 2008 Dr. Paul Faulkner U/Spillefilm
Mål! 2005 Gavin Harris U/Spillefilm
The Clearing 2004 Tim Hayes U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.